'basic neck Shirt Noos' Jackamp; Tee s S Wit O Jones In PiOTZXku
  • nl 'basic neck Shirt Noos' Jackamp; Tee s S Wit O Jones In PiOTZXku/
  • en
account programma 'basic neck Shirt Noos' Jackamp; Tee s S Wit O Jones In PiOTZXku
'basic neck Shirt Noos' Jackamp; Tee s S Wit O Jones In PiOTZXku
dinsdag 26 november 2019Sweater' Tailor NachtblauwWit Trui 'christmas Tom In 5LRjq3c4A

Another Sky

Als we één band kunnen noemen die het de afgelopen jaren wist te maken dan roepen we al snel de Staat. En daar is ook niks van gelogen, want met een Europese tour, meerdere uitverkochte Afas Live shows, een eigen Nijmeegse 4-daagse met hun “in the Round” shows én een nieuwe plaat inclusief meerdere bizar toffe video’s is “niet stil hebben gezeten” een understatement. En na al deze wapenfeiten gaan ze eindelijk weer een clubtour doen, waar Paard onderdeel van mag zijn.

uitverkocht
  • € 27,50
  • Grote Zaal
  • 'basic neck Shirt Noos' Jackamp; Tee s S Wit O Jones In PiOTZXku
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Op hun laatste plaat “Bubblegum” zoekt staatshoofd Torre Florim de grenzen op tussen hoge tonen en harde schreeuwen waar je niet om heen kunt. Alom bekend zijn natuurlijk o.a Witch Doctor en Peptalk, maar ook het nieuwe materiaal zal onze Grote Zaal volledig in puin achterlaten.

Support:
Ergens tussen Radiohead en The XX, maar met net wat meer pit schuilt de donkere muziek van Another Sky. De bijna filmische songs zitten vol gelaagde ambient gitaren en doordringende basslijnen, wat bij elkaar bijna angstaanjagend goed klinkt. Op 26 november doen ze de support voor De Staat en ga er maar vanuit dat je voor de hoofdact al compleet omver geblazen wordt.

Dreimaster In In Shirt Dreimaster Dreimaster MarineWit MarineWit Shirt N0mnOv8w
Je cookie instellingen blokkeren deze content.
Accepteer marketing / tracking cookies om de content alsnog in te laden.
Zwart Wallet Fredsbruder Portemonnee Gürteltier In nPO80wkDe Staat injecteert hun rockmuziek op subtiele manier met vlezige dance-beats, die gedurende het optreden steeds prominenter werden.

NRC over de Staat show in AFAS Live.

'basic neck Shirt Noos' Jackamp; Tee s S Wit O Jones In PiOTZXku

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
In Cognac Bullboxer Bullboxer Veterlaarzen In Bullboxer Veterlaarzen In Cognac Veterlaarzen Cognac TZuOPXikWe (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur
Gemengde Kleuren Instappers Vans In Vans xoerdCBW